Har valt rätt system!

Gör som flera andra entreprenörer har gjort, välj ett system som passar din verksamhet och underlätta din vardag.

Skapad av frustration till traditionella kassaregister.

Swess system är skapad av entreprenörer med ädla mål:

Att byta ut föråldrade kassaregister till bättre, enklare och smartare kassasystem så våra självständiga företagare inte väljer fel.

Förändringen visar att våra kunder fick ett verktyg att kriga med mot stora företag som de tidigare inte kunde kämpa emot.

Och just därför så fortsätter vi.

Idag, vår uppgift är enkel

Stärka företagare att drömma stort och kriga smart mot konkurrenten.
Vi gör detta med smarta verktyg och hjälper våra kunder med att utföra smartare affärsbeslut. genom att tjäna tid, vara mer effektiva och behålla drömmen vid liv.

 

Spara tid med snabba transaktioner

Användarvänligt

Din kassasystem bör vara lätt att ställa in och enkel att använda.
Spara tid med snabba transaktioner

Framtids säker

Kassasystem du väljer idag bör inte vara föråldrad imorgon
Skyddad och säker

Datasäkerhet

Försäljningsdata bör alltid vara skyddad och i säkerhet
Hållbar hårdvara

Hög kvalitet

Hårdvaran som man använder ska kunna funktionell, hållbara och stilig

Enkelheten

Kassasystem ska vara enkelt att installera och enkel att använda. Du vill ha kassasystem med ett intuitivt gränssnitt för att bearbeta försäljningen snabbt och hålla kön kort. Att utbilda kassörer och chefer bör ta minuter, inte timmar
Hantera inventering bör vara enkel och smärtfri. Kom ihåg att alla kassasystem som är förvirrande att lära sig eller komplicerat att använda kommer att minska de anställdas tillfredsställelse och slösa tid som kunde användas bättre på annat håll.

 

Kundvård

Var noga med att fråga om kundvård när man överväger ett nytt kassasystem. Inte alls ovanligt att ibland, kan problem uppstå i kassasystem. Utan möjligheten att ringa någon för att få hjälpa med att lösa problemet snabbt, kan leda till att förlora försäljning. På samma sätt kan alla frågor som rör finansiella transaktioner kräva omedelbara svar.

Eller vad händer om du bara vill ha mer hjälp att förstå en viss funktion eller inrätta en streckkodsläsare? Du ska inte behöva göra det själv! Som det viktigaste verktyget i din butik, bör alla frågor om din kassasystem besvaras i tid, och du bör vägledas genom din första installationen.
Vi kallar det för support.

 

Enkel och prisvärd prissättning

Förr var kostnaden för en kassasystem orimlig. Detta hindrade mindre företag från att ersätta sina föråldrade kassaregister. Det var inte ovanligt att kassasystem krävde en initial investering på väl över 100000kr och desutom bekosta för nödvändiga uppgraderingar av maskinvara, servicesamtal , och garanti.

Då kostnaden för en modern kassa var ofta oöverkomliga. Här är de goda nyheterna: Vår kassasystem erbjuder prisvärda och flexibla alternativ. Styrkan är nu i händerna på företagare när det gäller att hitta sin perfekta försäljningssystemet, till rätt pris.

 

Framtidssäker

Eftersom tekniken utvecklas i en rasande takt, se till att kassasystem du väljer i dag inte kommer att bli föråldrade i morgon. Två trender som snabbt blir verklighet är mobila betalningar och molnbaserade program leverans och datalagring. Mobila betalningar förutspås att köra kreditkortsbetalningar på mindre än ett decennium. Mobila lojalitetsprogram blir allt vanligare i detaljhandeln och hotellmiljöer.

Kassasystem som räknar med att vara relevant under de kommande åren måste byggas på en flexibel plattform som stödjer modern OS. Moln-baserade kassasystem eliminerar behovet av dyra uppgraderingar och eventuella säkerhetsproblem förknippade med traditionella klient-serversystem. Frekventa programuppdateringar är nödvändiga så att systemet har alltid de senaste funktionerna och säkerhetskrav. Dessa uppdateringar bör vara gratis för livstid kontot.

Robust rapportering

Även om alla kassasystem ger dig försäljningsdata till en viss grad, kapacitet och tydlighet i ett systems rapporteringsplattform är inte alla skapade lika. kassasystem ska kunna generera detaljerade försäljningsrapporter som inte bara identifierar dina mest sålda objekt och avkastning, samt skriver marginaler och mäter effektiviteten i din prissättning.

Insistera på ett kassasystem som kan spåra försäljningsdata, objekt och timme/minut så att ni kan justera personal och fördela golvyta mer effektivt. Detaljerade rapporter skapas för att vara användbara för redovisningsändamål , som ägare eller chef kanske du föredrar att använda rapporter och diagram på skärmen.

Kvalitet på hårdvaran kommer att betala sig på kort tid och spara tid och tålamod i det långa loppet. Slutligen, se till att inte bortse från vikten av att ha både en ytterst ergonomisk och elegant designad installation. Som en av de mest synliga inslag i ditt företag, bör den fysiska displayen matcha inredningen i din butik och effektivisera transaktionen för kassörer och kunder.

 

Datasäkerhet

Säkerhet bör vara bland de första faktorer som du tycker om i valet av din kassasystem. Så när man överväger alternativ, måste du se till att undersöka säkerheten för din data i alla system, särskilt kring transaktioner. Och med ett antal nya uppmärksammade dataintrångs incidenter, är denna fråga mer relevant än någonsin.

För att vara säker, bör din kassasystem aldrig lagra kundernas kreditkortsnummer och alla transaktioner bör vara helt krypterad. Dessutom, medan traditionella kassasystem som körs på öppen PC-miljö är väldigt sårbara för virus och skadlig kod, är en molnbaserad slutet systemet nästan ogenomtränglig, så att du kan vara säker på att dina kunders data inte kommer att äventyras.

Hårdvarans kvalitet

Hårdvaran för ditt kassasystem bör vara funktionella, hållbara och elegant. Vissa kassaleverantörer för ihop sina program med andra klassens hårdvara och kringutrustning för att pussla ihop det billigaste paketet. Som ett litet företag, är det sista du vill göra är att slösa tid och kämpa med en skrivare eller ständigt få problem som inte tål din vardag vid kassadisken.

VARNING

Läs om 10 viktiga punkter som kan vara kritiska för alla verksamhet. Och varför man bör byta kassasystem