Vi har ledigA tjänstER!

Just nu söker vi säljare samt Telefonsupport personal 

Kontakta oss för mer information.

Besök Oss

Örnsrogatan 29
702 32 Örebro

Ring oss

+46 10 55 00 810
 

E-post

Jobba hos oss

Att arbeta på SWESS

Tycker du att kassasystem och betalningsbranschen verkar spännande och tilltalas du av de snabba förändringar som sker inom branschen och påverkar hur företag arbetar med sina betalningsflöden. Vi på SWESS arbetar med enkla kassasystem och betaltjänster inom flera olika sektorer, både nationellt och internationellt.

Vi vet att kundens behov av betallösningar ändras snabbt när nya innovationer lanseras på marknaden. SWESS erbjuder flexibla och kundunika lösningar som optimerar kundens möjlighet att ta betalt. På internet, i butiken, på mässan, i bilen !

Som medarbetare på SWESS får du tillgång till en ständigt föränderlig bransch som utmanar dina färdigheter varje dag. Vår öppna företagskultur sporrar och hjälper dig uppnå dina målsättningar och ge dig ett skjuts i din fortsatta karriär. Tillsammans med hängivna kollegor, öppen kommunikation, och löpande feedback stimuleras vi alla att ständigt förbättra vår kompetens och lära nya saker.

Är du intresserad av vad vi kan erbjuda dig? Tveka inte att skicka in en spontanansökan eller svara på någon av våra utannonserade tjänster på vår hemsida.

Spontanansökan

Ta kontakt med ansvarig rekryterare Gabi Garabedian via E-post.

Välkommen med din ansökan!