7 anledningar till att välja SwessPro som företagssystem med egen varumärke.

 

1. Mer företagsvärde. En egen produktlinje har mer goodwill än att leverera tredje parts produkter när företaget säljs.

2. Starkare ställning till konkurrens. Den potentiella kunden hos POS Supplier kan inte jämföra samma produkt med andra POS-leverantörer.

3. Mer försäljning leder genom bättre exponering. Ingår i affärslösningen är en webbplats / webbbutik avsedd för produkten som kommer att skapa extra exponering.

4. Fler försäljningmöjligheter med min försäljningsgeneratorn. Inkluderat är en innovativ molnapplikation som stöder POS-leverantörer för att skapa extra försäljningsledningar.

5. Extra försäljning hos befintliga kund slutanvändare. Möjligheter att skapa extra intäkter hos befintliga slutanvändare med begränsad ansträngning.

6. Återkommande intäkter. Affärslösningen erbjuder möjligheter att hyra POS-verksamhet och skapa återkommande intäkter med molntjänster.

7. Mer försäljning och mindre kostnader. Lösningen erbjuder möjligheter för POS-leverantörer att fungera helt online och leverera POS-system i hela landet.

SWESS förverkligar din egena kassasystem

konkurrensen växer och år med traditionella affärsmetoder är inte längre tänkbara. KASSA-leverantörer måste vidta åtgärder för att följa med förändrad teknik. Swess hjälper KASSA-leverantörer som vågar tänka annorlunda. I tre enkla steg kommer vi att göra dig redo för framtiden.

1. Kassasystem produkt och marknadsstrategi.


I början av samarbetet definieras affärsstrategin för din produkt. Produktfunktionalitet, försäljning och marknadsföring är huvudämnena.