PIZZA POS

Dina kunder kommer att återvända för din smak med största lojalitet på grund av den bästa pizza-försäljningsprogrammet

Pizzeriahantering har aldrig varit så roligt. Vår Pizza POS smidiga användargränssnitt möjliggör en effektiv försäljning som gör att kunderna blir imponerade. Vårt lojalitetsprogram kommer också att ge resultat vad gäller pizzachef-servitör-kundrelationen, och det förhållandet ligger i hjärtat av SwessPOS pizza-försäljnings motivation.

Vår app kan likna din toppmatningsmeny med sin långa och multifunktionella funktionslista. Mest av allt bryr vi oss om att vårda din passion, och driva för framgång och så kommer vi att lova att inte sluta uppdatera så länge ditt företag växer!

NYCKEL FUNKTIONER

Kedja funktion

Hantera flera butiker under ett konto. Spåra din försäljning, lager, anställda och kunder – allt du behöver veta på ett ställe.

Hårdvara

Stöder olika maskinvara: kvittoskrivare (Ethernet eller Bluetooth), streckkodsläsare (Bluetooth eller USB), kassalåda via skrivare. Betalkort-terminal.

Lojalitetsprogram

Bygg relationer med dina kunder och tjäna deras lojalitet med hjälp av vår integrerade SwessPOS Loyalty där du kan lyssna på feedback och erbjuda poängbelöningar.

k

Lagerhantering

Organisera objekt med ett anpassat pris, beskriv foto och gruppera dina produkter i kategorier. Håll reda på din försäljning och få låga lagervarningar.

Snabb serivce

Missa aldrig en försäljning tack vare SwessPOS intuitivt utformade gränssnitt. Var alltid redo att överträffa kundernas krav, med funktioner som öppna biljetter och online-transaktioner, och konvertera dem till stamgäster genom ditt unika lojalitetsprogram.

Supporten är alltid nära tillhands!