Bästa kassasystem för CAFÉ

Att verka som egenföretagare är lättare än någonsin med SwessPOS för kafé. Med funktionalitet som täcker för de mest efterfrågade kafé behov, är det inte konstigt att SwessPOS är omtyckt av kassabiträde.

Exempel på några funktioner som finns i SwessPOS är, försäljningsanalyser, lagerhantering, modifierare och lojalitetsprogram inom appen, snart kan din Café anses vara coolaste på gatan.

NYCKEL FUNKTIONER

Kedja funktion

Hantera flera butiker under ett konto. Spåra din försäljning, lager, anställda och kunder – allt du behöver veta på ett ställe.

Hårdvara

Stöder olika maskinvara: kvittoskrivare (Ethernet eller Bluetooth), streckkodsläsare (Bluetooth eller USB), kassalåda via skrivare. Betalkort-terminal.

Lojalitetsprogram

Bygg relationer med dina kunder och tjäna deras lojalitet med hjälp av vår integrerade SwessPOS Loyalty där du kan lyssna på feedback och erbjuda poängbelöningar.

k

Lagerhantering

Organisera objekt med ett anpassat pris, beskriv foto och gruppera dina produkter i kategorier. Håll reda på din försäljning och få låga lagervarningar.

Snabb serivce

Missa aldrig en försäljning tack vare SwessPOS intuitivt utformade gränssnitt. Var alltid redo att överträffa kundernas krav, med funktioner som öppna biljetter och online-transaktioner, och konvertera dem till stamgäster genom ditt unika lojalitetsprogram.

Supporten är alltid nära tillhands!