NYCKEL FUNKTIONER

Kedja funktion

Hantera flera butiker under ett konto. Spåra din försäljning, lager, anställda och kunder – allt du behöver veta på ett ställe.

Försäljningsanalys

Med en komplett rapport om vad som verkligen händer i din bar, från försäljningsanalys till kontantrapporter hittar du nyckeln till framgång.

Snabb serivce

Missa aldrig en försäljning tack vare SwessPOS intuitivt utformade gränssnitt. Var alltid redo att överträffa kundernas krav, med funktioner som öppna biljetter och online-transaktioner, och konvertera dem till stamgäster genom ditt unika lojalitetsprogram.

Personalhantering

Var medveten om anställdas prestanda och vara beredd att fatta alla välinformerade affärsbeslut för att organisera ditt team på bästa sätt.
k

Lagerhantering

Organisera objekt med ett anpassat pris, beskriv foto och gruppera dina produkter i kategorier. Håll reda på din försäljning och få låga lagervarningar.

SwessPOS kassasystem för BAR verksamhet

Vi tillhandahåller högkvalitativ lagerhantering samt detaljerade försäljningsanalyser som alltid håller dig informerad om vad som är populärt och vilket lager du behöver dumpa.

Du är välkommen på SwessPOS loyalty, och vi hoppas att denna Bar POS-systemet vi har utvecklat kan ta dig till de betydande entreprenörs framgång på grund av dess snabbhet och enkelhet. Det har också ett tillförlitligt lojalitetsprogram för att du ständigt förvärvar, behåller och engagerar dina kunder samtidigt som de ökar sina genomsnittliga utgifter.

Supporten är alltid nära tillhands!